Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

xorovatz


Δεν υπάρχει αρμένικο γλέντι χωρίς χοροβατζ! Συνήθως τα συνδυάζουμε με ψητές ντομάτες, πιπεριές και μελιτζάνες.


Υλικά

1 κιλό χοιρινό κρέας
κρεμμύδι
αλάτι πιπέρι

Από το βράδυ κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια ,προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι , το αλάτι και το πιπέρι και το βάζουμε στη συντήρηση.Την επόμενη μέρα αφαιρούμε τα κρεμμύδια τα οποία τα πετάμε και ψήνουμε το κρέας στα κάρβουνα .

2 σχόλια:

  1. Θα ηθελα να μου γραψετε την συνταγη για αρμενικο τσουρεκι. Το εφαγα και μου αρεσε η γλυκαναλατη γευση του. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή