Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

borsh


Υλικά
μισό λάχανο
2 καρότα 
2 παντζάρια
2 μεγάλες πατάτες 
μισό κιλό μοσχαρίσιο κρέας
λίγο μαϊντανό
λίγο λάδι
αλάτι , πιπέρι

Βράζουμε καλά το μοσχαρίσιο κρέας. Κόβουμε στο τρίφτη το λάχανο , το παντζάρι και το καρότο. Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζουμε λίγο λαδάκι και τσιγαρίζουμε το λάχανο, το παντζάρι , το καρότο , το κρέας και τις πατάτες, που τις κόβουμε σε κύβους. Ύστερα προσθέτουμε το ζωμό του κρέατος και όσο νερό χρειάζεται ακόμα για να σκεπαστεί. Τα βράζουμε για περίπου μισή ώρα και όταν είναι πια έτοιμο ψιλοκόβουμε πάνω του λίγο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου