Υλικά
ότι έχει περισσέψει από το περίβλημα των ιτσλί κεφτέ
1 σκελίδα σκόρδο
λίγο αποξηραμένο δυόσμο
200 γρ ρεβίθια
αλάτι, πιπέρι
λίγο πελτέ
Ζεσταίνουμε λίγο νερό σε μια κατσαρόλα.Με το περίβλημα των ιτσλί κεφτέ σχηματίζουμε μικρά μπαλάκια και τα προσθέτουμε στη κατσαρόλα με τα ρεβίθια, το ψιλοκομμένο σκόρδο, το πελτέ, το αλάτι και το πιπέρι. Λίγο πριν το αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το δυόσμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου