Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

πιτα καισσαρείας (παστουρμαδοπιτα)


Υλικά
6 φύλλα κρούστας
20 φέτες παστουρμά
2 ντομάτες
μισό κιλό κασέρι
Βιτάμ

Λιώνουμε το Βιτάμ και αλείφουμε το ταψί. Ύστερα απλώνουμε τα μισά φύλλα στο ταψί αφού τα αλείψουμε και αυτά με Βιτάμ. Απλώνουμε τις φέτες από κασέρι μέχρι να καλυφθεί το ταψί, από πάνω βάζουμε τον παστουρμά και τις ντομάτες σε φέτες και από πάνω πάλι κασέρι. Τελειώνουμε με τα υπόλοιπα φύλλα , πάλι βουτυρώνοντας τα. Ψήνουμε τη πίτα στο φούρνο για 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Tips: Άμα θέλετε τη πίτα πιο ελαφριά αφαιρέστε το τσιμένι από το παστουρμά.
        Μπορείτε να πασπαλίσετε τη πίτα με σουσάμι πριν τη βάλετε στο φούρνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου