Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

blghurov pilaf (πιλάφι με πλιγούρι)


Υλικά
1 κούπα πλιγούρι
2 κούπες νερό ή ζωμό κρέατος
ένα κρεμμύδι
μια κουταλιά Βιτάμ
αλάτι πιπέρι

Λιώνουμε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε το πλιγούρι και το ανακατεύουμε για λίγο και ύστερα προσθέτουμε και το ζωμό ή το νερό. Μόλις απορροφήσει όλο το νερό , το βγάζουμε από τη φωτιά και το σκεπάζουμε για πέντε λεπτά με μία πετσέτα και είναι έτοιμο!

Tip: Άμα θέλουμε μπορούμε  να προσθέσουμε και μοσχαρίσιο κρέας γίνεται ακόμα πιο νόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου