Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

gisher tserek



υλικά για το παντεσπάνι
2 κούπες ζάχαρη
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
200γρ Βιτάμ
ένα κουτάκι γιαούρτι 
λίγο αλάτι
3 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 κουταλιές κακάο
1 κούπα καρύδια

υλικά για τη γέμιση
ένα φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής της αρεσκείας σας 
γάλα

Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της ζύμης εκτός από το κακάο . Αφού χτυπήσουμε το μείγμα για ένα τέταρτο το χωρίζουμε στη μέση και στο μισό προσθέτουμε το κακάο και το ανακατεύουμε . Μετά προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα καρύδια.Βάζουμε τα μίγματα σε δυο ταψιά και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.Παράλληλα φτιάχνουμε τη γέμιση. Ανακατεύουμε τη σκόνη με το γάλα που λέει στη συσκευασία για 10 λεπτά (αν έχετε όρεξη μπορείτε να φτιάξετε σπιτική κρέμα ζαχαροπλαστικής). Αφού κρυώσουν τα παντεσπάνι, βάζουμε σε μια πιατέλα πρώτα το σοκολατένιο παντεσπάνι , βάζουμε από πάνω τη μισή κρέμα ζαχαροπλαστικής και από πάνω βάζουμε το άλλο παντεσπάνι και τελειώνουμε με τη υπόλοιπη κρέμα ζαχαροπλαστικής. Εγώ έχω βάλει κομμάτια ανανά πάνω και μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου