Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Tanabour (Σούπα γιαουρτιού)



Υλικά
1 κύβο ζωμό κρέατος
1 / 2 φλιτζάνι σιτάρι ή κριθάρι
3 φλιτζάνια γιαούρτι
1 / 2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 αυγό
1 κουταλιά βούτυρο
1 / 4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο δυόσμο και μαϊντανό 
Αλάτι και πιπέρι

Μουλιάστε το σιτάρι ή το κριθάρι όλη τη νύχτα σε χλιαρό νερό. Προσθέστε το ζωμό και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν. Χτυπήστε το γιαούρτι και το αυγό μαζί και προσθέστε τα σιγά-σιγά στην σούπα. Λιώστε το βούτυρο, ανακατέψτε το με το δυόσμο και το μαϊντανό και προσθέστε το μίγμα στη σούπα και σερβίρετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου