1 κούπα πλιγούρι
2-3 κουταλιές πελτέ
2 ματσάκια μαϊντανό
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι
αλάτι
κόκκινο πιπέρι
κόκκινο πιπέρι
λεμόνι
λάδι
νερό
νερό
Καθαρίζουμε το πλιγούρι και το πλένουμε πολύ καλά.Βάζουμε σε ένα μπολ το πλιγούρι (άψητο) και το νερό (μέχρι να σκεπαστεί) και το αφήνουμε μέχρι να ρουφήξει όλο το νερό. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και το μαϊντανό και τα βάζουμε μαζί με όλα τα υλικά στο μπολ και τα ανακατεύουμε. Εμείς έχουμε το συνήθειο να τα πιάνουμε με το μαρούλι και να τα τρώμε αλλά αυτό είναι στο χέρι σας!!!
exw faei,polu wraio! polu kalh h suntagh!!
ΑπάντησηΔιαγραφήto dokimasa exthes !! elafri kai drosistiko apla teleio!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήhtan api8ano proxtes!...egw teleiwsa th mia piatela-oops!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜου αρέσουν πολύ οι Αρμένικες συνταγεσ και ειδικά το Ταπουλε!
ΑπάντησηΔιαγραφή