Υλικά
1 κιλό αλεύρι
2 κούπες νερό
λίγο αλάτι
λίγο λάδι
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μια ώρα και ύστερα το χωρίζουμε σε μικρά μπαλάκια. Πρέπει να βγουν περίπου 36. Ανοίγουμε με τον πλάστη τα μπαλάκια σε πολύ λεπτή ζύμη. Τα ψήνουμε σε καυτό τηγάνι για περίπου τρία λεπτά από κάθε μεριά.
Τώρα με αυτό μου άνοιξε η όρεξη για πιτάκια!!
ΑπάντησηΔιαγραφήτα έφτιαξα και είναι πολύ ωραία! πολυυυύ χορταστικά, έσκασα με 2-3..αλλά πολύ γευτικά,ειδικά με τυρί μέσα ;)
ΑπάντησηΔιαγραφήtip:χρειάζονται αρκετό λάδι στο τηγάνισμα αλλιώς αρπάζουν εύκολα
Φαίνονται πολύ ωραία και θα τα φτιάξω σύντομα! Νομίζω όμως πως όπως και τα ινδικά roti θέλουν απλά καυτό τηγάνι, χωρίς λάδι!
ΑπάντησηΔιαγραφήexei dikio h nasia coolenti 8elei antikolitiko tigani xwris ladi
ΑπάντησηΔιαγραφή